ARANŽMANI

Izmir

Europa Turska

City break

Izmir je jedan od najljepših i najlagodnijih deset gradova za život prema odabiru svjetske turističke organizacije, koji se smjestio na zapadnom dijelu Turske odnosno istočnom Sredozemlju.

OPIS PUTOVANJA

Istanbul

Europa

City break

Istanbul je grad na dva kontinenta, i to može biti dovoljan razlog da ga posjetite. Grad s više od 15 miliona stanovnika pun je fascinantnih ostataka iz svoje duge i bogate historije, s lokalitetima koji zadivljuju i one zahtjevne.

OPIS PUTOVANJA

Vlašić

Zimovanje

Planina Vlašić zauzima značajnu poziciju u turističkoj ponudi Bosne i Hercegovine, pa i regije. Svojom jedinstvenom kombinacijom prirodnih resursa i geografskog položaja, Vlašić predstavlja pravi turistički biser

DETALJNIJE

Jahorina

Zimovanje

Jahorina je smještena u srcu Balkana, na spoju hladne kontinentalne i tople mediteranske klime, sa najvišim vrhom Ogorjelica 1916m nadmorske visine, zbog čega je veoma zdravo i prijatno provoditi zimske dane na ovoj planini.

DETALJNIJE

Beograd

Europa

City break

Već je godinama poznat kao jedan od najzabavnijih gradova u Europi. Možete uživati u stotinama restorana, barova, pivnica i klubova. Osim u bogatom  noćnom životu, imat ćete priliku posjetiti i brojne muzeje, pozorišta i kina.

OPIS PUTOVANJA

Turska – Marmaris

Ljetovanje

Marmaris je jedan od najljepših i najpoznatijih turističkih centara u Turskoj. Mediteranska klima, šumovito zaleđe, piješčane plaže i tirkizna boja mora razlozi su što ovo ljetovalište u sezoni posjeti više od 400 hiljada turista.

DETALJNIJE

Ohrid

Europa

Kružno putovanje

Prelijepo Ohridsko jezero okruženo je visokim planinama i mnogobrojnim spomenicima kulture, i već dugo je ponos makedonskog turizma. Grad Ohrid je smešten na obali Ohridskog jezera.

OPIS PUTOVANJA

Istanbul

Europa

Europski gradovi

Krenite na uzbudljivo putovanje u Istanbul, grad na dva kontinenta sa blizu 20 miliona stanovnika. Najljepše džamije Islama, najvrednije crkve Bizanta, kolosalne palače i najveći svjetski bazari.

OPIS PUTOVANJA

Budimpešta

Europa

City break

Pariz Istočne Evrope, dvomilionska Budimpešta sa svojim brojnim znamenitostima, bogatom historijom, šarolikom arhitekturom, parkovima, restoranima i klubovima idealan je izbor za predah od svakodnevih obaveza.

OPIS PUTOVANJA

Neum

Jadran

Ljetovanje

Neum je grad i jedini izlaz Bosne i Hercegovine na Jadransko more, usmjeren na turizam sa preko 7.000 ležajeva. More u neumskom zaljevu je predivno mirno, jer je zaljev zatvoren i zaštićen od otvorenog mora.

DETALJNIJE

Dubai

Azija

City break

Glamurozni, uvijek eksponirani dragulj Ujedinjenih Arapskih Emirata živi za Vašu pažnju! Okupan suncem tokom cijele godine, Dubai je elitna turistička destinacija. Doživite čari najmodernije arhitekture na planeti

OPIS PUTOVANJA

Hrvatska

Jadran

Ljetovanje

Idealna je destinacija za sve vrste odmora, od porodičnog ljetovanja u jednom od brojnih hotela na Jadranu, preko bogate ponude za one koji odabiru aktivnije ljetovanje pa sve do vrhunskih spa wellness centara

DETALJNIJE

Turska – Antalya

Europa

Ljetovanje

Antalijska rivijera je zasigurno najodabranija destinacija na cijelom Mediteranu, koja privlaći na milione turista iz cijelog svijeta. Iz godine u godinu broj posjetilaca raste, a i sami se možete uvjeriti zašto!

OPIS PUTOVANJA

Crna Gora

Jadran

Ljetovanje

Crna Gora je iz godine u godinu sve bolji i povoljniji izbor za ljetovanje. U ponudi osim odličnih hotela možete očekivati vrhunsku gastro ponudu, pješčane plaže, odlične klubove za izlaske.

DETALJNIJE

KONTAKT

+387 61 578 379

+387 63 148 255

info@akdeniz-travel.com

ZAPRATITE NAS

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Akdeniz Travel