Grand Yazici Marmaris Palace ★★★★★

Marmaris

Položaj:
Nalazi se na rtu koji razdvaja Marmariski i Ičmelerski zaliv, oko 2 km od centra Ičmelera i oko 6 km od centra Marmarisa. Do oba mesta povezan je šetalištem pored mora koje prolazi kroz hotelski kompleks. Od aerodroma u Dalamanu udaljen je 100 km, a od bodrumskog 135 km. Sagrađen je 1992. na površini od 70.000 m2, a poslednji put je renoviran 2017. Plaža je, kao i ceo hotel, okružena bujnim zelenilom, sa mnogo prirodnog hlada. Čini je platforma nasuta peskom, voda je pri obali plitka, a gosti u vodu ulaze uz pomoć merdevina. Ležaljke i suncobrani na plaži su besplatni za goste hotela, a peškiri za plažu se dobijaju uz depozit.

Smeštaj:
Hotel se sastoji od petospratne glavne zgrade i 26 dvospratnih i trospratnih bungalova. U glavnoj zgradi nalazi se 187 soba sa pogledom na kopno ili more (površine 24 m2, za maksimum 3 osobe), 29 dvosobnih porodičnih soba (45 m2, dve sobe odvojene vratima, za maksimum 4+1). U bungalovima se nalazi ukupno 272 standardne sobe sa pogledom na vrt ili more (26 m2, za maksimum 2+2), 34 dvosobne porodične sobe (površine 50 m2, 2 sobe odvojene vratima, za maksimum 4+1). Sve sobe imaju centralni klima uređaj, Tv, sef (besplatno), mini-bar (voda), telefon, WiFi internet (besplatno), fen za sušenje kose, terasu ili balkon.

Sadržaj:
Glavni restoran, 3 a la carte restorana (italijanski, turski i riblji – plaća se), 6 barova, veliki centralni i još 3 spoljašnja bazena, 2 vodena tobogana, unutrašnji bazen, konferencijska sala (maksimum 100 ljudi), WiFi internet u lobiju i na teritoriji hotela, teretana, sauna, tursko kupatilo, aerobik, akvabik, animacije, 2 teniska teretana (betonska podloga), iznajmljivanje teniskih reketa i opreme (uz depozit), pikado, boćanje, stoni tenis (uz depozit), bilijar (uz depozit), mini golf (uz depozit), košarka, mini fudbal, odbojka na plaži, muzika uživo, diskoteka (besplatan ulaz), 2 dečija bazena, dečiji tobogan, dečiji meni u restoranu, igralište za decu. Plaćaju se: masaže i tretmani u Spa centru i turskom kupatilu, usluga pranja i peglanja veša, hemijsko čišćenje, prodavnice, frizerski salon, internet café, sportovi na vodi, škola ronjenja, iznajmljivanje bicikala, usluga dadilje, doktor.

Usluga:
All inclusive

www.grandyazicihotels.com

Cijena

*Za više informacija i rezervacije možete nas kontaktirati putem e-maila: info@akdeniz-travel.com

KONTAKT

+387 61 578 379

+387 63 148 255

info@akdeniz-travel.com

ZAPRATITE NAS

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Akdeniz Travel