Hotel Kleopatra Royal Palm ★★★★

Alanya

Položaj: Hotel se nalazi u Alanyi, na poznatoj Kleopatra plaži, 1 km od centra grada i 118 km od aerodroma Antalya.
Smještaj: Hotel ima ukupno 188 standardnih soba (24m2,2+1), porodične sobe (30m2, jedna dnevna, jedna spavaća, jedno kupatilo). Sve sobe imaju privatno kupatilo, fen, split klima uređaj, direktnu telefonsku liniju, mini bar (posebno se plaća), sef (posebno se plaća), satelitsku TV i muzičke kanale, balkon
Usluga: All inclusive-švedski sto za doručak, ručak, poslijepodnevni kolači i kafa, večera, sva lokalna alkoholna i bezalkoholna pića od 10:00-23:00 časa, sokovi u baru na plaži uključeni su u cijenu. Uvozna pića, svježi cjeđeni sokovi, sladoled, A’la carte restoran, sva hrana i usluga poslije 23:00 časa posebno se plaćaju.
Sadržaj: Glavni restoran gdje se servira švedski sto, bar pored bazena, bar na plaži, snack bar. Doktor, vešeraj, telefon, fax, internet, renta car se posebno plaćaju. Wi-fi u lobby-juje besplatan.
Plaža: Plaža je udaljena 50m od hotela, pjesak. Ležaljke i suncobrani se posebno plaćaju. Besplatni su samo pored bazena. Postoji put između hotela i plaže.
Sport i zabava: Otvoreni bazeni za odrasle i djecu. Fitness centar, sportovi na vodi, masaža, tursko kupatilo, bilijar i sauna se posebno plaćaju. Mini klub za djecu od 04.-12. godina.
www.feriahotels.com

Cijena

*

*Za više informacija i rezervacije možete nas kontaktirati putem e-maila: info@akdeniz-travel.com

KONTAKT

+387 61 578 379

+387 63 148 255

info@akdeniz-travel.com

ZAPRATITE NAS

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Akdeniz Travel