BEOGRAD

1. MART

1. mart

Vrsta putovanja

27.02-01.03.2021.

Datum putovanja

Autobus

Prevoz

Beograd se smatra jednim od najstarijih gradova u Evropi, a zbog svog položaja često je nazivan  “vratima Balkana” i “vratima Srednje Europe”. Beograd je metropola sa jedinstvenom historijom i kulturom te ga je teško porediti i sa jednim drugim mjestom. Neke od gradskih znamenitosti koje možete posjetiti su Kalemegdanski park i tvrđava, Hram svetog Save, starogradsku umjetničku četvrt Skadarlija, poznatu knez Mihailovu ulicu te brojne muzeje, pozorišta i kina. Poznat je i kao jedan od najzabavnijih gradova u Europi, gdje možete uživati u stotinama restorana, barova, pivnica i klubova.

PROGRAM PUTOVANJA

1. DAN, SARAJEVO - BEOGRAD

Sastanak putnika ispred zemaljskog muzeja u Sarajevu u dogovoreno vrijeme. Vožnja prema Srbiji sa usputnim zadržavanjima radi odmora. Dolazak u Beograd u popodnevnim satima. Prijava u hotel. Slobodno vrijeme za individualne aktivnosti. Svakako da odlazak u poznatu četvrt Skadarlija je nezaobilazan u večernjim satima.

.

2. DAN, BEOGRAD – NOVI SAD

Nakon doručka fakultativno odlazak u Novi Sad glavni grad pokrajine Vojvodina gdje ćete imati priliku za istraživanje i obilazak zanimljivosti kao što su: Trg Slobode – Katedrala – Gradska kuća – Rimokatolička crkva Sv.Marije – Srpsko narodno pozorište – Zmaj Jovina pješačka zona – Petrovaradinska tvrđava. Slobodno vrijeme za ručak te individualne aktivnosti. Povratak u Beograd.

3. DAN, BEOGRAD - SARAJEVO

Nakon doručka odjava iz hotela te slobodno vrijeme za individualne aktivnosti ili neki od fakultativnih izleta kao što je krstarenje Dunavom. Sastanak putnika u dogovoreno vrijeme te polazak za Sarajevo. Dolazak u Sarajevo u večernjim satima.

CIJENA ARANŽMANA
135,00 KM

+387 63 148 255

info@akdeniz-travel.com

Vaše ime (mandatorno)

Vaš Email (mandatorno)

Želim rezervisati aranžman

Vaša Poruka

  • Prijevoz modernim turističkim autobusom,
  • 2 noćenje sa doručkom u 1/2 i 1/3 sobama u hotelu 4*
  • Usluge pratioca grupe tokom boravka
  • Doplata za jednokrevetnu sobu
  • Fakultativni izlet
  • Putno-Zdravstveno osiguranje

AKTUELNI ARANŽMANI

Turska – Marmaris

KONTAKT

+387 61 578 379

+387 63 148 255

info@akdeniz-travel.com

ZAPRATITE NAS

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Akdeniz Travel