Palmon Bay Hotel & Spa ★★★★

Igalo - Herceg Novi

Palmon Bay Hotel & Spa **** je novi hotel smješten na samoj obali mora, u Igalu.
Povezan je sa jedinstvenim prirodnim ambijentom Bokokotorskog zaliva.
Hotel posjeduje 204 sobe, od kojih je većina sa pogledom na more, sopstvenu plažu, Wellness i Spa centar, zatvoreni i otvoreni bazen, lobby I pool bar, kongresni centar i a la carte restoran Olive Terrace koji se nalazi na krovnoj terasi hotela.

Hotel raspolaže sa 192 sobe različite strukture i 12 apartmana.

Prirodni materijali, savremeni i svjež dizajn enterijera te obilje svjetlosti nadopunju se s predivnim pogledom na Zaliv koji se pruža sa balkona sobe.

Sve sobe su opremljene u skladu sa visokim standardima hotelijerstva i nadovezuju se na koncept koji dominira umjetničkim enterijerom hotela.

Plaža “Palmon Bay-a” nalazi se na nekoliko metara od samog hotela. Veliki bazen, plažni bar i svi prateći sadržaji koje nudimo našim gostima pružaju ugođaj cjelodnevnog odmora uz kvalitetno posluženje na udobnim baldahinima i ležaljkama.

Za goste hotela, “Palmon Bay” nudi mogućnost posjete hotelske plaže smještene u Bokokotorskom zalivu sopstvenim brodićem.

Bazen sa ljekovitom mineralnom vodom je ono po čemu je Spa centar “Palmon Bay” jedinstven i prepoznatljiv. Spa centar se prostire na preko 500m2 a kupanje u bazenu vraća balans prirodnih minerala i soli u tijelu.

Gosti hotela mogu da uživaju u parnom kupatilu, finksoj sauini, infrared sauna, hidromasažnoj kadi, slanoj sobi i centru za masažu. Ukoliko želite intimniji ugođaj privatni spa vam to omogućava.

Kozmetički salon koji se nalazi u okviru spa centra, pored standardnih kozmetičkih usluga, nudi veliki izbor tretmana za njegu i podmlađivanje lica sa kozmetičkim preparatima prestižne španske kozmetičke kuće “Skeyndor”.

Cijena

*Za više informacija i rezervacije možete nas kontaktirati putem e-maila: info@akdeniz-travel.com

KONTAKT

+387 61 578 379

+387 63 148 255

info@akdeniz-travel.com

ZAPRATITE NAS

© Copyright 2014 by NicDarkThemes.com - Akdeniz Travel